fbpx

Академија за графички дизајн

Форма за апликација

Здраво! Ова е првиот чекор да станеш дел од Brainster заедницата, каде многумина како тебе работејќи заедно во одлична атмосфера, стигнаа до нова, возбудлива и креативна кариера. Процесот започнува со пополнувањето на овој краток формулар, по што ние ќе те исконтактираме со предлог термин за средба во нашите простори, на која ќе се запознаеме и детално ќе ти ја претставиме Академијата.
Brainster е компанија за едукација која комбинира податоци, врвен наставен план, експертиза и ефективна стратегија за учење на вештини за маркетинг, програмирање, дизајн и бизнис. За повеќе информации околу можностите за финансирање, контактирајте ја Фросина Полазаревска, нашиот Customer Success manager на 071 337 169